FATE Space

Åsgard og den geologiske 75-årsdagen

Lett molefunkne drar vi fra den rare gruva som ikke produserer noe annet enn gråstein og tilbake til byen. Vi prøver å ta den akademiske tilnærmingen, og begynner å grave i informasjon fra henholdsvis blå og rød side, helst for å finne noen vi etterhvert kan intervjue av interessante (?) geologer.

Nikolay finner en interessant artikkel om partikkelstørrelse i gruveslam og blir så henført at han begynner å kommentere den. Da kommer det mail fra mamma Barysav. Claire har litt store suksess med sin graving og greier å snoke frem en blå geolog som var involvert da gruveprosjektet startet i sin tid. Han skal ha 75-årsdag med mange inviterte gjester… både sentraladministrasjonen, blå og røde gjester.

Claire stiller fabuløst “dazzling” på festen, og greier å stille sin kavaler Arif helt i skyggen. Stakkars Arif er ikke vant til å bli oversett. Karen flørter med geologer som hun aldri har gjort annet og Hawaz finner ut at sentraladministrasjonens nestleder Katja egentlig er ganske hyggelig. Nikolay prøver å holde samtalen i gang med den geologen som hadde ansvaret for å si ja til oppstarten på rød side.

Claire greier å smiske seg inn på den blå geologen nok til at hun får utlevert rapporten om gruveoppstarten. Dessverre finner vi ikke ut så mye om den, annet enn at det jo ser drivbart ut. Vi innser også at vi ikke egentlig er helt innenfor scope, og hva er egentlig scope? Burde vi utvide det?

Enda mer research om hva disse “dårlige” rapportene som blir sendt til EMIS egentlig er, og vi begynner vagt å mistenke at kanskje sentraladministrasjonen har noe med saken å gjøre. Claire har sjokkerende mangel på respekt for personvern, og henter ut data om Katja. Damen får penger fra tre steder, og sylter dem ned i “Sveits”. En av de hun får penger fra er Barysavfamilien. Huhei.

Vi diskuterer frem og tilbake om vi skal prøve oss på en arrestasjon, oute dama til både de røde og de blå eller hente inn stridsrevisorer fra Jorda. Vi lander på det siste.. dvs, vi sender en rapport til Jorda med informasjon slik at de kan håndtere det, og drar heller videre til Neu Botswana, der Arif skal spille inn Bollywoodfilm og Karen har uggen familie.

Dessverre kræsjlander vi litt hardt i jungelen under innflygingen, og mister dermed det avtalte møtet med vår eminente butler vi har fått flydd inn fra Jorda.

Comments

hegeoss

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.