FATE Space

Piratjakt

Vi sullet litt rundt og innredet romskip, kranglet om lakenstrekk og fikk slått fast at vi hadde en sivil og en militær “transponder” på romskipet vårt. Ariel Chang var enig med oss i at hele romspirathistorien var småfishy, antagelig var det informasjon vi ikke hadde fått fra de som hadde bedt om hjelp. Det var det lite vi kunne gjøre noe med, så vi trøkket oss rett og slett avgårde Gruveplaneten het Tartarus, romstasjonen rett over het Hades, og noen kartografer hadde åpenbart vært litt ensporet i navngivingen…

På romstasjonen fikk vi møte sjefen Holgar Theosyfos (sp?). Han kunne fortelle at totalt fem skip var borte. To inngående, to på vei fra gruvene og en siste som kom en annen vei. Marinen hadde vært der, fjongt ledet av Fjodor Barysav, men hadde ikke bidratt til noe, i det store og hele.

Vi snoket etter spor, og til slutt møttes alle pcene på “den blå asteroide”, der Arif skulle snakke med noen gamle kompiser om en potensiell jobb. Dessverre viste det seg at kompisene mislikte Barysavfamilien, og et allment barslagsmål brøt ut. Alle gjorde en god figur, kanskje med unntak av noen vi ikke nevner navn på som primært ga ei uskyldig dame støt og ertet på seg Store-Franz.

En kjapp retrett etter, og vi ba Holgar om å fikse opp i rotet vårt og dro for å lete etter flere spor! Tilslutt undersøkte vi ymse steder i asteroidebeltet, og fant gruvene til et av skipene som hadde forsvunnet. Noen hadde rigget til bomber og feller, men vi greide å overstyre det hele. Nede i en gruvesjakt fant vi flere lik, med ødelagte hjelmer. Vi fant også to sekker med rart metall.

På skipet undersøker Nikolay metallet, da han oppdager en rar blå greie inni metallklumpen…

Comments

hegeoss

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.